11. huhtikuuta 2018

Kaksin aina kaunihimpi..Niin se vaan taas kaksi kuukautta vierähti. Mietin, vieläköhän täällä joku vierailee. Muutama kommentti oli ilokseni kopsahtanut tänne, joten aivan unholaankaan blogi ei ole vielä jäänyt. :) Meillä on elämässä tapahtunut jännittäviä muutoksia, jotka pitää kiirusta yllä. Mies jäi muutama viikko sitten kokoaikaisesti yritykseemme töihin ja säpinää töiden puolesta on nyt enemmän. Olen yllättynyt, miten leppoisaa on tehdä töitä oman puolison kanssa. Viiteentoista yhteiseen vuoteen mahtuu melko paljon. :D

Jos haluat seurata Italianpunaisen parituvan elämänmenoa ja tunnelmia, niin minut löytää instagramista nimimerkillä elamaapohjalaistalossa. Instagram tuntuu sopivan tähän elämäntilanteeseen paremmin nopeuden ja helppouden vuoksi. Blogi jatkaa hiljaisemmalla tahdilla, sillä rakennettavaakin vielä riittää..Ihana kevätvalo on taas vallannut talon!
Parahinta kevään etenemisen seurailua kaikille!-Elina-
10 kommenttia:

 1. Hei! Jatka vaan bloginkin parissa. Innolla olen sitä seuraillut. Tuli mieleen omia värivalintojani tehdessä sinun hyvä värisilmä. Osaatko sanoa mikähän nykyväreistä olisi lähimpänä tuota teidän klaffipöydässä olevaa ruskeanpunaista? Oikeaa sävyä tuntuu olevan vaikea löytää. Meilläkin sitä muutamassa huonekalussa ja haluaisin keittiöön sitä myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! <3 On aika vaikea sanoa yhtä värisävyä. Vanhojen huonekalujen pinta on niin kerroksellinen. Olen itse sekoittanut maalit pigmenteistä ja säätänyt sävyä aina vähän tuntuman mukaan. Olen huomannut että käytän paljon maavärejä umbraa, okraa, siennaa tai poltettuja punertavia terran sävyjä. Huonekaluja ja muita vanhoja pintoja olen maalannut hyvin ohuelti, useamman kerroksen, jolloin saa tuota vanhaa patinoitunutta vaikutelmaa, joka kaiketi tulee sekä lian, että kulumisen yhteisvaikutuksesta vanhoille maalipinnoille.

   Poista
 2. Hienot kuvat ja on kyllä ihana kun tuo auringonvalo alkaa tulvimaan ikkuinoista sisään:) Teillä on niin kaunis ja kodikas koti, tuo kaappi on upea! Mukavaa alkanutta kevättä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja ihanaa kevättä myös sinulle! :)

   Poista
 3. Anonyymi18.4.18

  On täällä seuraajia :) Voi jatka vielä tännekin päivittelyjä, vaikka sitten harvemmin. On ihana seurata kotinne elämää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! :) Kyllä minä vielä jatkan, mutta vähän hiljaisemmalla tahdilla.

   Poista
 4. Anonyymi26.4.18

  Minäkin ihastelen sinun todella hyvää värisilmää. Itse en edes keksisi käyttää seiniin vaalenpunaista. Teidän tupaan tuo sopii kun nakutettu, en edes osaisi äkkiä sanoa että mikä olisi parempi vaihtoehto. Kysynkin, että mistä saat inspiraation kun värejä lähdet miettimään? Vaikka teillä on paljon kauniita värejä, niin kaikki vain sopii niin hyvin keskenään. Vai voisko se olla sekin, että aidoista pigmenteistä tehtynä ei mene niin helposti pieleen? Eikös sitä niin sanota, että tuollaiset luonnolliset pigmentit sopii hyvin yhteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Vanhoihin taloihin olen saanut väri-inpiraatioita kiertelemällä valtavat määrät museoita ja vanhoja rakennuksia. Värien valinta on ollut minulle jotenkin aina luontevaa, mietin paljon myös värejä valitessa ilmansuuntia, valoa, tilan kokoa ja muotoa, koska niillä on suuri vaikutus värin kokemiseen. Useamman vuoden taideopinnot ja päivittäinen värien kanssa taiteilu on varmasti myös kehittänyt värisilmää. Luonnollisilla bigmenteillä saa kyllä lempeästi sulautuvia koonaisuuksia aikaan.

   Poista