10. helmikuuta 2018

Kevättä kohti


Blogi on elänyt hiljaiseloa. Täällä on elämä sen verran täyttä, että blogin päivitys on jäänyt taka-alalle. Rakennusaikana hoidin lapsia kotona ja silloin oli hyvää aikaa kirjoitella blogia. Nyt on työt täyttäneet päivät, mutta mukavaahan se on suunnitella taloja muillekin. :)
Nyt onkin saatu oikea talvi, on lunta ja pakkasta. Ihanaa, kun päivät pitenee ja välillä on saatu nauttia aurinkoisistakin päivistä. Takassa ja uunissa on pidetty tulta ahkerasti.


Joululomalla saimme kunnostettua ja asennettua yläkertaan lastenhuoneiden oviin vanhat lukot. Nämä kamarinlukot ovat kyllä mukavan näköisiä yksityiskohtia.
Lasten huoneet pikkuhiljaa täydentyvät kalustuksen ja sisustuksen osalta, ehkä niistä voisi tehdä pian oman postauksensa.
Tuvan viihtyisyys taas nousi huomattavasti, kun vihdoin löysimme sinne sohvan. Kyllä olenkin nauttinut tästä vanhasta puusohvasta!

Kunnon talvi on tuntunut hyvältä ilmastonmuutoksen keskellä, mutta välillä huomaa, että mieli alkaa jo kääntymään kohti kevään odotusta.. Toivottavasti tässä kevään aikana ehtisi useammin päivittämään kuulumisia tännekin.
8 kommenttia:

 1. Törmäsin "vahingossa" blogiisi. Onpas täällä kaunista. Hienoa, että olet vaalinut vanhaa, ja oikeanlaisella tyylillä. Olen itsekin hullaantunut vanhoihin huonekaluihin ja vanhan vaalimiseen.
  Terveisiä siis punamaalisesta saaristolaistuvasta!

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihania kuvia, siellä on niin kaunis kodikas tunnelma ja ihanan valoisaa♥ Nuo kamarinlukot on kyllä kivoja ja sohva on aivan ihana! Kiva kun löysin tänne, jäinkin lukijaksi:) Mukavaa maaliskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun löysit tänne, tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 3. Anonyymi26.3.18

  Voi, silmä lepää. Tuli mieleen, että mitä maalia on käytetty teidän keittiön kaapeissa, sitä keltaista/oranssia? Todella kaunis sävy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Maali on Ottossonin kullanleltainen pellavaöljymaali, jos nyt enään muistan sävyn oikein..

   Poista
 4. Tiedän niin hyvin tuon elämän täyteyden, ja blogikirjoittelun hiljenemisen. Niin sama tilanne kuin meillä, kotona lasten kanssa ollessa ehti sentään joskus kirjoittelemaan, nyt töissä käydessä ehdin vain hädin tuskin joskus ajattelemaan että pitäisipä kirjoittaa ja päivittää.
  Kaunista teillä, ja jo niin valmista. Ihania yksityiskohtia olet saanut kuviisi, niitä voisin katsella loputtomiin!
  Aurinkoa ja tsemppiä kevääseen!
  Ps. joskus aikoinaan kun kirjoittelit tuosta yrityksenne perustamisesta, olin kommentoimassa, ja toivottelemassa onnea matkaan, mutta taisi jäädä kuitenkin tekemättä. Ei kai se ole myöhäistä vieläkään, siis onnea edelleen!
  Teidän logo erityisesti pisti silmään, niin hieno ja nerokas, oivaltava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inga kauniista sanoistasi! <3 Logo on miehen veljen suunnittelema. Minustakin se on oivaltava. :)

   Poista