1. syyskuuta 2017

Täydennystä lastenhuoneisiinEsikoistytär ja vanhin pojista muutti kesän alussa vähän keskeneräisiin huoneisiin yläkertaan. Nyt on onneksi saatu viimeisetkin patterit ja pistorasiat paikoilleen. Toisessa huoneessa on kyllä edelleen vähän maalattavaa seinän alaosassa, mutta muuten on valmista.

Valokatkasijoiksi laitettiin musta Renova, joka sopii hyvin yhteen tapettien kanssa. Valaisimien kanssa on jatkettu Ikea-linjaa. Mustakantaiset lamput tuntuvat sopivan ihan hyvin huoneisiin, joissa on muutenkin mustia yksityiskohtia. Vielä pitäisi löytää mattoja ja koulupöytiä. Pitkään etsiskelin vanhoja kaappeja lastenhuoneisiin, mutta sopivan kokoisia ja kuntoisia ei tuntunut löytyvän ja lopulta sekä lapset että äiti kyllästyi lattialla lojuviin lelukoreihin. Lelukaapeiksi ostettiin lopulta uudet kaapit.

Unisiepparit tuntuvat nyt tärkeiltä tytölle, niitä on ripustettu pienempään ikkunaan. :)Tämä kaappi kätkee sisäänsä barbie -talon.
Tässä huoneessa pitäisi seinien alaosa vielä kertaalleen maalata.
Jo helpotti alakerrassa, kun miljoona pikkulegoa muutti yläkertaan.
Vähän mattoja, verhoja ja huonekaluja vielä lastenhuoneisiin, niin eiköhän näistä ihan mukavan kotoisat pesät rakennu lapsille.


10 kommenttia:

 1. ihanUnelma huoneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Tekisi mieli välillä itsekin muuttaa yläkertaan vinojen kattojen alle nukkumaan.. mutta taitaa mennä vielä jokunen vuosi, että saadaan oma makkari yläkertaan rakennettua. ;)

   Poista
 2. Aivan ihanat huoneet! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit huoneet ja niin rauhalliset sävyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Näissä huoneissa on kyllä ihanan levollinen tunnelma. :)

   Poista
 4. Upea tuo neljäs kuva!! Siihen jää silmä jumiin! Upean sävyinen tuo seinä vinon katon alla, ja vielä sänkykin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina <3 Mä tykkään kans tuon huoneen tunnelmasta tosi paljon, ja vanha sänky on kyllä ihana. Oikein sopiva pienen pojan huoneeseen. :)

   Poista