30. marraskuuta 2016

Edistyy, edistyy....hitaasti, mutta varmasti. Yläkerrassa alkaa katot olla valmiina ja laudoitettavat seinät myös. Ainoastaan porrasaukko on enään laudoittamatta. Yläkerrasta on aika vaikea ottaa kuvia niin, että niistä  saisi jotakin käsitystä. Laitan nyt kuitenkin pari kuvaa kuistin päältä ja aulan katosta. Huh, oksalakkausta on taas mukavasti tiedossa..
Ei olisi varmasti yhtään liian aikaista ryhtyä miettimään tosissaan maalisävyjä yläkertaan, mutta omat ajatukset ovat pyörineet nyt kyllä kaikkialla muualla, kuin rakentamisessa. Ollaan käyty lasten kanssa ahkerasti kerhoissa ja meillä on käynyt paljon vieraita viime aikoina. Mutta ihan positiivista, että elämä ei ole yhtä rakentamista ja kaikelle muulle mukavalle avautuu enemmän tilaa ja aikaa.
Pari kuvaa vielä lopuksi keittiöstä eteiseen ja porstuakamariin päin. Tykkään näistä levollisista näkymistä, joita tulee katseltua keittiönpöydän äärestä. Eteisessä on jotenkin aika vahvasti vanhan talonpoikaistalon tunnelma puunaulakoineen ja hirsiseinineen. Lattia ja lattialistat pitäisi vielä maalata.

8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää. Itse vielä unelmoin kaikesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anniina! Unelmat on tärkeitä, toivottavasti jonakin päivänä toteutuvat! :)

   Poista
 2. Hienoa, että teidän yläkerta edistyy! Täällä tien toisella puolella myös kaivattaisiin yläkerran tuomaa lisätilaa niin kovasti. Etenkin nuo isommat toivoisivat huonetta, johon saisivat levittää pikkulegonsa ilman pelkoa häiriötekijästä nimeltä pikkuveli. :D Mutta kaikki aikanaan! Onko teillä ajatusta, milloin haluaisitte saada nuo yläkerran pari huonetta käyttökuntoon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kyllä tuon lisätilan kaipuun! Toivottavasti nämä huoneet valmistuisivat ennen kuin meidän pikkuinen lähtee ryömimään.. meillä kun on aina nuo pikkulegot levällään tuvan lattialla. :) Meillä alkaa nyt olla kyllä kova paine lisätilan suhteen, mutta ei olla mitään aikatauluja asetettu yläkerralle. Ollaan messujen ja vauvan syntymän jälkeen vähän huilittukin välillä. Oli niin paljon hommaa ennen messuja, että saatiin talo ja piharakennus ulkoapäin valmiiksi ja piha myös.. on sitä vaan aika paljon tehty kaikkea, vaikka yläkerta onkin seissyt välillä pitkiä aikoja.

   Poista
 3. Kyllä on kaunista, kelpaa silimiä leputella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina1 Aina vaan tuntuu, että olisi vielä maalattavaa vähän siellä ja täällä. Mahtaakohan tällainen talo olla koskaan aivan valmis. :)

   Poista
 4. On teillä vain niin kaunista! Näyttää niin levolliselta ja ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on ihmeellistä, miten nämä vanhat talot huokuu sellaista rauhaa ja levollisuutta. Vaikka meillä on vahvojakin värejä, tunnelma on silti tosi levollinen.

   Poista