24. lokakuuta 2016

Tuvan uudet verhotEkaluokkalaisella oli tänään naurussa pitelemistä, kun äiti hakkasi uudet verhot ikkunaan lihanuijalla. Laiskuuttaani, kun en jaksanut lähteä vasaraa etsimään. Pojalla taitaa olla jo paremmin vasaran käyttö hallussa, kuin äidillään, joten homma taisi näyttää muutenkin vähän huvittavalta. :)  Meidän tuvalla onkin nyt kahdet "vaatteet" - räsymatot ja salusiiniverhot museomaisempaan tunnelmaan ja juuttimatot ja rullaverhot vähän raikkaamman ilmeen luomiseen. Tekstiilien vaihtelu virkistää kyllä mukavasti.

Näissä rullaverhoissa on se hyvä puoli, että ylös vedettyinä, ne eivät peitä lainkaan ikkunoista avautuvaa maisemaa. Niillä on myös helppo säädellä häikäisevää auringon valoa. Verhot ovat Ellokselta ja ne ovat samanlaiset pellavaiset Gustav -verhot, kuin aiemmin keittiöön hankkimani. Lähestyvä kastejuhla on kummasti antanut vauhtia myös pinnasohvan istuinpehmusteen tekemiseen. Patjan hankin jo aikoja sitten, mutta verhoilun ompelu ei ole oikein ottanut tuulta purjeisiinsa aiemmin.
6 kommenttia:

 1. Anonyymi25.10.16

  Onnittelut vielä minultakin vauvan syntymän johdosta, kuinka onnellisten tähtien alla saattekaan elää! Tuvassanne on niin kaunis tunnelma, osaat valita upeasti toisiinsa sointuvat värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kumpa muistaisikin olla kiitollinen siitä, että elämässä perusasiat on hyvin ja on niin monta syytä olla onnellinen. Joskus sitä paisuttelee pienistä asioista jäävuoren kokoisia.

   Poista
 2. Konstit on monet, sano akku, ku kissalla pöytää pyyhki.
  Aika moni meistä tarttee tollasen hyvän syyn asioitten loppuunsaattamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, konstit on monet ja moni asiaa etenee ainakin minulla enemmän tahdonvoimalla, kuin kaikista kätevimmällä tavalla tehtynä.

   Poista
 3. Tulevat juhlat ovatkin oiva tapa saattaa loppuun keskeneräisiä juttuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, samaten kesäiset messut oli hyvä syy tehdä monia asioita pikavauhtia valmiiksi. Ja kyllä niistä nyt onkin nautittu. :)

   Poista