11. maaliskuuta 2016

Monta rautaa tulessaMeillä on käynyt melkoinen vilske. On ollut niin monenlaisia asioita yhtä aikaa työnalla, että blogiin en ole ehtinyt kuulumisia päivittämään. Kaiken lisäksi olemme evakossa talostamme. Ja miksi? Siksi, että täällä on poistettu pahalle käryäviä maaleja huonekaluista, ovista, kynnyksistä ja pian pinnat taas saavat uutta maalia kylkiinsä, jolloin meidän porukalla asuminen ei täällä onnistu. Onneksi saimme tukikohdaksemme maaliskuun ajaksi rivariasunnon tuosta pellon toiselta puolen, joten arki rullaa kohtuullisen hyvin kahden lähekkäin olevan asunnon välillä.
Vaikka evakkoasumisessa on oma riesansa, on hirveän mukavaa, kun saamme viimeisteltyä alakerran maalaustyöt! Minä olen myös leikannut sormenpäät kipeänä sabluunoita, vihdoinkin pääsen aloittamaan porstuakamarin seinien koristemaalaukset. Tämä kevät ja koko vuosi näyttää aika mielenkiintoiselta. Meillä on monenlaista mukavaa vireillä ja kiinnostavia kohtaamisia tiedossa. Näistä aikanaan kirjoittelen myös tänne blogiin. Mutta nyt voi olla, että blogi hetken elää hiljaiseloa, sillä täällä keskitytään pitämään kaikki raudat tulessa. ;)
8 kommenttia:

 1. Mukava lukea että jossakin tapahtuu! :) Pitkästä aikaa kerkesin minäkin tänne blogimaailmaan kurkkaamaan, rautoja lämpimänä kai täälläkin, tai ainakin syli.
  Mielenkiinnolla jään odottelemaan tulevaa. Ja kuvia teidän maalailuista. Tsemppiä projekteihin ja valoisia päiviä sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inga! Täällä on oltu alkuvuosi uinuksissa, mutta nyt on taas saatu tarmoa tekemiseen. :) Ymmärrän tuon tunteen, vauveli ja talon remppa.. Ihania vauvantuoksuisia kevätpäiviä sinne, pempat menee taas sitten ajallaan eteenpäin! :)

   Poista
 2. Jessus, kun nuo lattiat on komeat!
  Mukavia remppahetkiä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Kyllä näistä lattioista onkin nautittu!

   Poista
 3. Vi väntar med spänning! Det är och blir så fint!!! :-)

  VastaaPoista
 4. Tack Sabina! Ja, vi har nu trevlig tiden, när vi kan måla dörrar, golv och så vidare.. :)

  VastaaPoista
 5. Olipa hieno että pääsitte lähelle! Kurkisteluja odotellessa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei tarvinnut kauemmas lähteä! Laittelen taas kuvia, kunhan kaaos selkenee. ;)

   Poista