9. heinäkuuta 2015

Garden partyLöysin ihanan tapetin. Olimme myös tytön kanssa yhtä mieltä, että tämä voisi olla hyvä hänen huoneeseensa, johon haemme sellaista kesäkamaritunnelmaa. Listat voisi maalata vihreiksi ja valmiina odottavat kalusteet ovat vaaleanpunaiset. Laitetaanpa tämä siis tänne muistiin yläkerran materiaalivalintoja ajatellen.


Kuva Boråstapeter.
Kuva Värisilmä.Talolla on taas ollut positiivinen mylläkkä viime päivinä. Kaivinkone on aloittanut pihan muotoilua, putkimiehet asensivat maalämpöpumpun ja samalla tuli patteritkin taloon. Mies on ollut tiiviisti viimeiset lomapäivät talolla, itsekin olen vähän päässyt maalaamaan ja käsittelemään kaapistojen sisäpuolia. Patterit maalaamme rintapaneelin kanssa saman sävyisiksi. Ikkunalistat on pohjamaalattu, ne maalataan myös samalla sävyllä kuin rintapaneelit. Ikkunanpokat ja -karmit maalataan umbran vihreällä.


8 kommenttia:

 1. Ihanaa! Onko noi ne Purmo patterit var mitkä? meidän täytyy varmaan pian miettiä noita juttjuakin!!! Hyvä kun voi maalata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nämä on Purmon patterit. Poistettiin pattereista ritilät, jotka ovat patterin päällä ja sivuilla. Näyttävät näin vähän vanhemmilta.

   Poista
 2. Mikä ihana tapetti!!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi10.7.15

  Itula.fi löytyy ihania pettereita vanhaan taloon! Kaunista ja huippu ihanaa tulee kyllä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa, että peruspattereille löytyy vaihtoehtoja!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Olen pidempään katsellut sopivaa kukkatapettia tytön huoneeseen. Tämä tuntui heti hyvältä.

   Poista