25. marraskuuta 2014

Lämpöeristystä ja paperointia


Nyt on meillä alakerta lämpöeristetty ja lattian paperoinnit ovat hyvällä mallilla. Sunnuntaina piti käydä näpsäsemässä kuva, kun oli jopa vähän lunta maassa ja aurinkokin näyttäytyi.Kovin on pimeää, mutta työt edistyy hiljalleen koko ajan.


Paperoitu tuvan lattia. Vähän on tuotu jouluakin tupaan. :)
8 kommenttia:

 1. Kyllä noin aukeella markilla on syytäkin paperoida... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! :D Lakeuksilla ollaan, meillä sentään yhdellä sivulla metsää, mutta ei näy tässä kuvassa.

   Poista
 2. Oi että, teillä on varmaan kohta lankut lattioissa! Ihana kynttelikkö siellä joulua tuomassa! :) Mies on monta kertaa miettinyt, että pitäisikö laittaa kynttelikköjä talon ikkunoihin jo nyt, mutta ei olla saatu vielä ostettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä, milloin saadaan lankut. Vähän jännittääkin, minkälaiset sieltä on tulossa. :) Kyntteliköllä saa kivasti vähän tunnelmallista yleisvaloa taloon.

   Poista
 3. Näyttää kyllä niin ihanalta joulutalolta! Minkä tunnelman tuonne tupaan aikanaan vielä saattekaan! Värikokeilusi edellisessä postauksessa olivat kaikki herkullisia, varsinkin se lämmin tomaatinpunainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan kovasti, että saadaan laittaa tähän taloon ehkä ensi vuonna ensimmäinen joulu! Tunnelman voi jo nyt aistia. Noiden värien kanssa saadaankin varmasti vielä loppumetreillä pähkäillä..

   Poista
 4. Mahtavaa - sekä se, miltä näyttää, että se, että asiat edistyvät oikeastaan ihan rivakasti!

  VastaaPoista