10. elokuuta 2017

Rakennussuunnittelu WidgrenReilu vuosi sitten aloimme tehdä rakennussuunnittelua ja vastaavaa työnjohtoa sivutoimisen yrityksen kautta. Tänä keväänä alkoi tuntua siltä, että töitä riittää kokoaikaisen yrityksen perustamiseen. Kesäkuun alkupuolella perustimme oman yrityksen RSW eli Rakennussuunnittelu Widgren. 
Tämän kevään ja kesän aikana olemme saaneet olla mukana monessa vanhan talon suunnitteluprojektissa. Työkohteissa on ollut peräpohjalainen siirtotalo, vanhan pohjalaisen talon tila- ja kunnostussuunnittelu, vanhan tiilinavetan muuntaminen saunarakennukseksi, vanhan kansakoulun suunnitteleminen kahdeksi asunnoksi. Seuraavaksi suuntaamme Turunseudelle, jossa odottaa vanhan VR:n rakennuksen yläkerran suunnittelu asuinkäyttöön.

Vaikka tämä blogi on kertonut kiinnostuksestamme vanhoihin rakennuksiin ja perinnerakentamiseen, katsomme erilaisia rakennustyylejä ja -tapoja ja niiden kerroksellisuutta avarakatseisesti. Yrityksemme kautta teemme rakennussuunnittelua yhtälailla myös uudiskohteiden parissa olipa rakennus perinteiden tai moderni.


Tervetuloa tutustumaan kotisivuillemme www.rsw.fi .


Meidät löytää myös facebookista

Tänään meidän talon siirrosta juttu  Ylellä
sekä Yle Pohjanmaan radiossa juttu klo 17.30, jonka voi kuunnella myös netistä.
6 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että olette rakentaneet intohimostanne työn, ja että se vielä tuottaa hedelmää 😊 Onnea ja menestystä myös tulevaan; projektinne kuulostavat niin hienoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mrs Sinn! :) Mies on ollut koko työhistoriansa rakennusalalla ja itse olen kouluttautunut perässä. Tämä ala tuntuu meille niin luontevalta, se on samalla harrastus, elämäntapa ja työ. Olemme aina olleet kiinnostuneita rakentamisesta, erilaisista rakennustyyleista ja -tavoista. Se on meidän intohimomme ja mahtavaa on, kun saamme olla avuksi myös muiden rakennushankkeissa. :)

   Poista
 2. Voi miten hienoa! Onnittelut yritystoiminnan kasvamisesta. Uskon, että tälle teidän palvelullenne on suurta kysyntää ja hienoa, että asiakkaat ovat teidät jo löytäneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi! <3 Yksikään työ ei ole itsestäänselvyys, olemme iloisia ja kiitollisia jokaisesta, jossa saamme olla mukana. :)

   Poista
 3. Lämpöiset onnittelut yritystoimintannne kasvulle ja kaikkea hyvää töihinne! Arvostan kovasti osaamistanne ja suuntautumistanne, jokin "lukkarinrakkaus" taitaa tällä rakennusmestarin tyttärellä poltella rakentamista kohtaan.

  Hienoa, että teidät on löydetty ja onhan teillä huikea taidonnäyte myös omasta kodistanne asiakkaille. Tehdyt työt ovat myös oivia käyntikortteja etiäpäin. Paloa ja poltetta tarvitaan varmasti joka projektiin, mutta sitä teiltä kyllä varmasti löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannah ilahduttavista ja kannustavista sanoistasi! <3

   Poista