3. lokakuuta 2013

Keittiöstä vielä..

Tummako keittiö jälleen? Jotakin jytyä kaipaisin keittiöön, kun en aivan maalaisromanttista tyyliäkään tunne omakseni. Edellisessä kodissamme oli täysin mustat keittiönkaapit työtasoja myöten. Nyt voisi tulla vähän kevyempi versio, tämän kuvan yhdistelmä harmailla yläkaapeilla viehättää yhä uudelleen. Työtaso voisi olla valkoinen ja siihen tulisi upotettu valkoinen posliiniallas. Haluaisin tästä kuvasta poiketen korkeudeltaan mahdollisimman yhtenäiset alakaapistot.

Kuvat www.kvänum.com
 
Porsliininupit, ihanat!


 

Mistähän löytäisi hyvän ja perinnetyyliseen keittiöön sopivan uunin? Tästä mallista tykkään, mutta minkähänlainen se mahtaa olla sitten käytössä. Kaasuliesikin on ollut mielessä, mutta sen ei tarvitsisi olla mikään valtavan kokoinen. Ikean perusallas on yksinkertainen ja nätti.

Erillisuuni - Rustic Design - Uniikki retro design AKP 290/NA
Kuva osoitteesta www.whirlpool.fi.


Kuva www.ikea.fiKuva www.kvänum.com.
Tässä keittiössä on mukavan yhtenäinen alakaapisto.


Ensimmäisen talomme moderni musta keittiö. Vaikka keittiön tyyli vaihtuu aikamoisesti, niin muutama asia pysyy samana; integroidut kodinkoneet ja selkeät yhtenäiset kaapistot. 


Ollaanko me tosiaan asuttu tuolla vielä muutama kuukausi sitten!! "Uuden vanhan" talomme suunnittelu on imaissut niin perusteellisesti mukaansa, etten voisi enään muuta kuvitellakkaan. Vaikka tykkään hyvinkin erintyylisistä kodeista, tämä vanhan talon suunnittelu on ehdottomasti ollut lähinnä omaa sydäntäni. Siitä on haaveiltu niin pitkään, jo kauan ennen kuin edes rakensimme ensimmäisen talomme. 

2 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä niin silmää tuohon tekemiseen, että tuskin maltan odottaa projektin etenemistä! :) Varmaan kiva, kun on päässyt kokeilemaan eri tyylejä. Meillä on tuo iso posliiniallas, ja se on kyllä niin kiva käytössä ja tosi hyvän näköinen! :)

    VastaaPoista
  2. Hei, onhan nämä talot kyllä niin erilaisia ja kaikki materiaalit myös! Kehikonpystytys tässä on jotenki se juttu, joka itteä vähän hirvittää, että mitähän siinä tulee vastaan.. Näyttäis siltä, että pohjatyöt ehditään tämän vuoden puolella tekemään. Kehikkoa pystytetään sitten keväällä. :)

    VastaaPoista