20. elokuuta 2013

Näkymiä tontilta ja muutama ajatus keittiöstä

Tässä muutama kuva tontista ja avautuvista näkymistä. Peltoa, peltoa ja peltoa..sitähän täällä riittää ja sinnehän ne pohjalaistalot kuuluukin ellei sitten joenrantaan. :)


Tuonne oikealle metsää vasten pitäisi talomme sitten joskus nousta. Tontti on ainakin ihanan valoisa aamusta iltaan.

Näkymä etelään.

 

Näkymä luoteeseen.


Keittiötä ja myös kylpyhuonetta joutuu pohtimaan heti suunnittelun alkumetreillä. Koska varsinaisia keittiönkaapistoja ja kylpyhuoneita ei vanhoissa taloissa ole ollutkaan niin näiden saaminen luontevaksi osaksi talon henkeä on kutkuttavan haasteellista. Olenkin napannut joitakin lehtileikkeleitä sisustuslehdistä talteen keittiön ideoimista varten. Tässä pari kaunista ja yksinkertaista keittiötä, joista tykkään kovasti. Molemmat Kvänumin mallistoista, kuvat ovat Glorian koti-lehdestä.


  



Kylpyhuonekuva kirjasta Puhdas tyyli, nuo tiilenpunaiset kuusikulmaiset laatat lattiassa ovat ihanat! Ja iso ikkuna maisemineen tuo kauniisti luonnonvaloa kylpyhuoneeseen. Sellainen pitäisi nyt tulla meillekin, mikäli luonnokset ei  enään suuremmin muutu..

Keittiönkaapit olemme ajatelleet tehdä itse tulevana talvena, kun tontilla ei varmasti tapahdu juuri mitään. Vuokrakodissamme on lämmin iso autotalli ja aivan mainio kaikenlaiseen nikkarointiin. Kohta saamme sieltä ulos pohjalaistalohenkisen leikkimökin ja laitan siitä postausta sitten myöhemmin.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi23.8.13

  Mielenkiinnolla seuraan projektianne! Mekin aiotaan hirsikehikkoa siirtää, eli hengessä mukana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seuraamaan Karoliina! Mukava kuulla, että sielläkin aijotaan kehikkoa siirtää. Mielenkiintoista.. :)

   Poista
 2. Noita Kvänumin keittiöitä mekin olemme ihastelleet! Ai että, teidän leikkimökki kuulostaa upealta :) Ja hienoa, että teillä on hyvät tilat nikkarointiin. Mekin vähän vielä mietitään, josko tehtäisiin keittiönkaapit itse, mutta missäköhän välissä, kysyn minä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nyt sellanen vaihe menossa, että ei voida kuin odottaa muutama kuukausi rakennuslupaa.. Pitää nyt yrittää hyödyntää aika nikkarointien parissa. Kvänumin keittiöt ovat ihania, hintoja en vain ole edes uskaltanut kysyä. :D

   Poista