8. heinäkuuta 2015

Ulko-ovet


Talolla on tehty kaikenlaista, listoitettu, laatoitettu suihkunurkka ja maalattu kylpyhuoneen seinät uudelleen, oksalakattu, maalattu ja taas maalattu, öljytty työtaso, valmisteltu maalämpöpumpun asennusta.. Ulko-oven kanssa mies on myös tehnyt ison työn, aivan ongelmitta nämä ei ole paikoilleen istuneet. Toinen ovista, kun on hieman kiero. Oviin on nyt asennettu lukko ja laitettu tiivisteet. Katsotaan, miten nämä tulee käytössä toimimaan.Olen saanut parikin haastetta, aika vaan tuntuu nyt olevan vähissä minkään ylimääräisen tekemiseen. On niin paljon asioita, jotka vaativat huomiotani vielä rakentamisen ja perheen lisäksi. Päätin kuitenkin suositella yhtä blogia. Mieheni veli puottelee WILLAROIDEN Nourgamista Hankoon. Käykää kurkkaamassa!


8 kommenttia:

 1. Kyllä on upeat, kannatti nähdä vaivaa! Ei ollut meilläkään helppoa vanhojen pariovien asennus, mutta onnistuihan se :) Kylpyhuoneen kaapisto näyttää todella kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, on nuo vanhat osat aina jotenkin luonteikkaampia! Vaikka niiden kanssa saa aikaa tuhrautumaan, niin vaiva kannattaa. Kylpyhuoneen kaapisto onnistui hyvin, puutavara oli suoraa ja hyvälaatuista. :)

   Poista
 2. Ihanat ovat, kertakaikkiaan täydentävät kokonaisuutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Oiva! Talo on niin punainen, että oli mukava saada siihen pieni väripilkku muutakin väriä.

   Poista
 3. Upeat ovet, sopivat aivan täydellisesti ja hyvältä näyttää muutenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne, minusta oli ihana saada hyödynnettyä tämä alkuperäinen osa taloa. :)

   Poista