16. heinäkuuta 2015

Kamarista ja kylpyhuoneesta


Muutama kuva alkuviikolta. Ostimme kokeeksi edullisen jyrsimen, jolla mies teki profiilin keittiön työtasoon. Nyt olemme tehneet jyrsimellä yhtä jos toista, muun muassa kamarin ja tuvan rintapaneeleiden päälle tulevat listat.Patterit on lopulta minusta aika luonnollisen näköiset vanhassa talossa.Kurkataanpa kylpyhuoneeseen. Maalaukset on täällä saatu loppusuoralle, työtasoa vielä odotellaan sahalta. Sen jälkeen putkimies kytkee suihkun ja hanat. Meidän lemppari kynnys on tämä ylikulunut kylpyhuoneen oven kynnys. :)
Kattolistoja maalatessa löysin taas hauskan profiilin katonrajasta.12 kommenttia:

 1. Minkä merkkinen se jyrsin on ja mistä? Olisi aina joskus ollut tarvetta sellaiseen mutta on jäänyt hankkimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän jyrsin on Biltemassa, siis todellakin kaikista halvimmasta päästä. Ostettiin vain kokeeksi, kun ajateltiin, ettei sille ole käyttöä sen enempää. Mies suosittelee jotakin laadukkaampaa, jos on käyttöä useamminkin.

   Poista
 2. Hienolta näyttää! Teillä on selvästi silmää & makua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Olemme tehneet tätä pitkäaikaiseksi kodiksi omien mieltymysten mukaan, enemmän tunteella kuin järjellä. Kaikki ratkaisut ei varmasti ole käytännöllisimpiä. :)

   Poista
 3. Ai että mitä jälkeä :)! Mahtaa olla hieno tunne, kun paikat alkavat pikkuhiljaa valmistua, valtavan työmäärän jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se hieno tunne! Hyvä, kun ymmärtääkään, että täällä me kohta asutaan oikeasti. Joskus tulee selattua blogia taaksepäin, silloin tajuaa, mistä on lähdetty ja mihin tultu. Tämän kodin eteen on tehty valtavasti töitä. :)

   Poista
 4. Näyttää tosi hyvältä ja aivan ihana tuo vanha kynnys! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! Mukava, kun olet pysynyt täällä kannustavin kommentein mukana! Nyt tuntuu, että meillä on niin hulinaa, etten ole ehtinyt paljon seuraamaan muiden blogeja, niin mukavaa kuin se onkin. :)

   Poista
 5. Ihanan näköistä <3
  Laitoin sulle muuten juuri sähköpostia ;)

  Riikka

  VastaaPoista