21. heinäkuuta 2015

Pihan tasaus


Olin  muutaman päivän reissussa. Palattuani piha oli melko erinäköinen. Kaikki törkykasat oli siivottu pois ja maa tasattu talon ympäriltä. Teki mieli kiljaista riemusta!

Tontin koko hahmottuu hyvin. Huh, kun meillä onkin tilaa.Kaikki on vinksin vonksin.. tai ainakin ikkunat. Tämä talon pohjoispääty onkin mielenkiintoinen, pidän siitä erityisesti. Kukaan ei asettelisi ikkunoita uuteen taloon näin, mutta tämä onkin vanha ja sillä on omat oikkunsa. :)
Ilta-auringon viimeisiä säteitä tuvassa.

16 kommenttia:

 1. Anonyymi21.7.15

  Todella hyvännäköinen.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi22.7.15

  Kiitos mukavasta blogista, sitä on mukava seurata. -Rita-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Vähän tahtoo olla aikapula tämän pitämiseen, mutta yritän ainakin kuvia laittaa. :)

   Poista
 3. Oli varmasti mieluinen yllätys palata reissusta:) talonne näyttää hyvin kauniilta tuolla metsän reunassa, oi oi! Ei tosiaan kukaan laittaisi ikkunoita noin uuteen taloon, mutta noin se vaan menee vanhassa, kaikkea ei voi muuttaa, ne pitää vaan hyväksyä, mutta minä pidän tästä, ihana :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! Oli kyllä aika hämmästyttävä tämä pihan muodonmuutos. :) Ajattelimme, että emme lähde palastelemaan hirsikehikkoa tuon vuoksi, koska ikkunat on näin olleetkin, niin antaa olla. :)

   Poista
 4. Upea upea pohjalaistalo! Siltähän tuo näyttää kuin olisi aina tuossa paikassa ollut. Ikkunat ovat myös kauniit koristeellisine vuorilautoineen. En olisi kyllä ajatellut lainkaan, että ikkunat eivät ole kohdakkain, ellet olisi sanonut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! En ole päässyt kunnolla täältä pohjoispuolelta kuvaamaan taloa enen pihan tasaamista, eron kyllä huomaa lähempää. Ikkunan vuorilaudat on tehty talon viimeisimmän ulkoasun mukaan, minusta ne tuo hauskasti ripauksen koristeellisuutta muuten yksinkertaisen karuun taloon. :)

   Poista
 5. Tosi nätisti näkyy hirren piilutus pintakerrosten läpi. Minä kiinnitin päätykuvassa huomioni ikkunoiden kauniisiin vuorilautoihin ja seinän upeaan väriin, mutta onhan tuo ikkunoien vinksinvonksisuuskin veikeä yksityiskohta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, minustakin se on hauska persoonallinen yksityiskohta. Vaikka näissä ikkunoiden asetteluissa on pyritty symmetrisyyteen, varsinkin päädyissä näkee joskus ikkunoita vähän hassusti sijoiteltuna. :) Tykkään tosi paljon, kun tuo piilujälki näkyy ja elävöittää seinää.

   Poista
 6. Onpas teilla aikamoinen projekti, mutta hyvinhän tuo etenee:) Klikkauduin jäseneksi numero 99, sillä on mielenkiintoista seurata tämmöistä rakentamista ja työn etenemistä! Kun ennätät, niin piipahda vastavierailulle blogiini Kristallikimaraan. Minä siellä sisustan, teen käsitöitä ja kokeilen kosmetiikkaa: http://kristallikimara.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi, mukavaa, että tänne vielä löytää uusia lukijoita! Tulen mielelläni vastavierailulle. Kummasti tämä projekti on edennyt, vaikka työtä on ollut paljon. Nyt ollaan jo hyvällä mallilla.

   Poista
 7. Voi että kuinka kaunista! Piha, talo ja auringon säteitä elävässä seinässä! (voiko niin edes sanoa?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä, tuo seinä elää valon mukaan, sitä on ihanaa seurata. Pinta on niin veistoksellinen. :)

   Poista
 8. Teidän piha on niin ihanan siisti! Näyttää varmasti upealta, kun saatte nurmikon kasvamaan! :) Meidän piha on niin täynnä kaikenlaista romu-, lauta- ja hirsikasaa, että niistä ei taida ihan hetkessä päästä eroon. Toivottavasti mekin saisimme edes talon ympärille nurmikon vielä tänä kesänä/syksynä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä meilläkin oli melkoinen urakka, että saatiin piha siistiksi kaikesta romusta ja lautakasoista. Vielä on silti hirsikasoja, joista ei kovin nopeaa eroon pääse.. jos koskaan :) Taitaa olla tässä pihassa aina jokin keskeneräinen projekti meneillään. Helpottaa kyllä, kun saa talon ympärille nurmikon ja pihan sille mallille, että lasten kanssa on mukava ulkoilla. Toivottavasti saatte tekin nurmikon kylvettyä, meillä on sateet haitanneet pihan tekoa.

   Poista