2. heinäkuuta 2015

Kesä!

Eilen oli kyllä ensimmäinen kesäpäivä. Lämpö tuntuu ihmeellisen hyvältä villasukat jalassa nukutuiden öiden jälkeen! Talollakin oli pitkästä aikaa työntouhuinen päivä. Lomalla oleva veljeni auttoi maalauksissa ja mies listoitti ikkunoita. Tupa, keittiö ja kylpyhuone alkavat olla viittä vaille valmiita.
8 kommenttia:

 1. Ihana niittymaisema avautuu teidän ikkunoista. Pömpelinkin takapihan puolella yritän vaalia luonnonniittyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikkunoista avautuvat maisemat ovat kyllä niitä asioita, joista nauttii tosi paljon tässä kodissa. :)

   Poista
 2. Anonyymi3.7.15

  Ekassa kuvassa näyttää kun rakennukset olisivat aina olleet siinä. Teille tulee tosi ihana koti, ja tää blogi on täynnä mielenkiintoista luettavaa sekä kaunista katseltavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin aika mielenkiintoista, miten ne todella näyttävät siltä, kuin olisivat olleet siinä aina. kaksi rakennusta ja aivan eri paikkakunnilta ja pihapiireistä siirrettynä keskelle peltoa. :) Mukava kuulla, että olet löytänyt blogistani mielenkiintoista luettavaa ja katseltavaa!

   Poista
 3. On teillä maisemat, oi!! Eikö olekin palkitsevaa, kun alkaa olla valmista. Kaunista, ei voi kuin jälleen ihastella huokausten kera. Kesälämpöä (ellei peräti hellettä) on pitänyt suorastaan ihmetellä täälläkin. Tänään taisi olla kesän lämpöisin ilta, mikä taittuikin hetki sitten ukkoseen ja rankkakuuroon. Vaan mikä hurmaava sateenraikkaus nyt ulkosalla, täyttä nautintoa!

  Kesäiloa luoksenne! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannah! Taitaa olla itsellä nyt pieni loppukiriväsy päällä, kun ei meinaa oikein uskoa, että kyllä tämä muuttokuntookin joskus tulee. On se tosi palkitsevaa nähdä, että paikoin laitetaan jo viimeisiä listoja paikoilleen. Ihanaa, että tuli tämä kesä ja lämpö vihdoin, minunkin on lasten kanssa helpompi olla talolla menossa mukana. :)

   Poista
 4. Upea kuva teidän talosta! Ja listatkin jo ikkunoissa! Vau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappasin kuvan nopeaa auton ikkunasta. Talolle ajaessa minusta on aina hauska katsoa, kun talo pilkahtaa näkyviin metsän takaa. Ikkunalistat tekevät kyllä huoneista hetii valmiimman oloisia! :)

   Poista