14. lokakuuta 2014

Klaffipöytä


Meillä on ollut pitkään hankintalistalla isompi pöytä poikien huoneeseen. Poikien legoleikkeihin ei enään riitä pikkuruinen lastenpöytä ja pojat onkin vallanneet olohuoneen tupapöydän siihen tarkoitukseen. Meillä on nyt sovitteilla vanha pienempi kaffipöytä tähän tarkoitukseen. Poikien sänkyjen väriksi on valikoitunut sinisen ja harmaan sävyiset sängyt, joten tämä pöytä jatkaisi aika mukavasti samaa linjaa. Kaffipöydistä pidän muutenkin todella paljon, keittiön ruokapöydäksi tällainen olisi tervetullut, jos vain riittävän iso löytyisi.

Tänä aamuna tuntui, että valo oli häipynyt jonnekkin ja kuvaaminen tuntui taas vaikealta. Innostuin kaivelemaan muuttolaatikoista kynttilänjalkoja ja muuta sisustustavaraa. Nämä muutamat esineet ovat uskollisesti muuttaneet mukanani osoitteesta toiseen. Vati on yksi suosikkini, jonka ostin jo viisitoista vuotta sitten.
Täällä vuokrakodissa vanhat kalusteet eivät pääse lainkaan oikeuksiinsa kellastuneiden koivuparkettien ja sekalaisten tapettien keskellä.  Mukava ajatus, että nämä saadaan joskus kantaa arvoiseensa ympäristöön!

6 kommenttia:

 1. Ihana pöytä, enpä miettisi itse enään ollenkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin sitä, että olisiko tukevampi pöytä lapsille, jos olisi neljä jalkaa. Eikä haittaisi, että olisi vielä hieman isompi. Mutta olen kyllä pöydän ulkonäköön ja väriin täysin tyytyväinen!

   Poista
  2. Veikkaan, että pöydän jalkaosa on niin painava, että se pysyy kyllä pystyssä kolmellakin jalalla. Sillainhan sen ovat joskus suunnitelleet- keitä sitten ikinä ovat olleetkin!

   Poista
  3. Kyllä se normaalikäyttöä kestää hyvin, mutta aivan niin jämäkkä ei ole kuin tuo tupapöytä. Pienemmät vaan ei aina muista, ettei pöytiä ole suunniteltu kiipeilyä kestämään. Tupapöytä siitä ei ole moksiskaan, mutta tämä on vähän kiikkerämpi.

   Poista
 2. Eksyin sattumalta blogiisi ja tutulta elämänvaiheelta kuulostaa. Meillä ei tehdä perinteistä pohjalaistaloa, eikä olla maallakaan, mutta Pohjanmaalla kuitenkin ja aika alusta on lähdetty 50-luvun talon kanssa liikkeelle.
  Taidan jäädä seuraamaan, tervetuloa myös minun ja siskoni blogiin kurkkimaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysit tänne ja jätit kommentin. Tervetuloa lukijaksi! :) Tulen mielelläni vastavierailulle blogiisi. :)

   Poista