18. syyskuuta 2013

Talon hirret tontilla

Olipa viikonloppu, ehdittiin monenlaista. Talomme hirret saatiin tontille. Siitä se palapelin kokoaminen alkaa sitten kevätpuolella. Perinnemestarin kirjasta luin, että talonsiirto vaati uskoa. Kyllä. Ainakin, kun katselee epämääräisiä hirsiröykkiöitä.. :) Toisaalta taloja on siirreetty kautta aikojen ja me nykyimmeiset saamme hyötyä nostureiden, kuljetusautojen ja muiden vempaimien tuomista helpotuksista. Työtä on silti tiedossa ja piitkäksi aikaa. Mukavaa, tätä tehdään sydämmestä!Leikkimökissäkin on jo monet leikit leikitty, vaikka yksi seinä on vasta saanut maalia pintaansa.. Keskeneräisyyteen on tottuminen tulevina vuosina!Viikonloppuna ehdittiin retkeilemään tulevan kotikylämme ulkoilureitillä. Lämmin kaakao maistui kaikille kirpeässä syysillassa.4 kommenttia:

 1. Siitä se lähtee! :) Tuo teidän leikkimökki näyttäs olevan ihan syötävän sulonen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu mukavalta, kun kehikot on nyt tontilla. Leikkimökistä tuli kyllä kivan näköinen, viimeistelyä vielä kaipailee. :)

   Poista
 2. Teillähän on hommat jo hyvin hanskassa! Tekisköhän se sun mies joskus meillekin tollasen leikkimökin? ;) Aivan ihana! Maalasitteko muuten tuon leikkimökin sillä punamullalla?

  VastaaPoista
 3. Kenties.. ;)Visioitiinkin jo yksilöllistä leikkimökki-tuotetta.. Asiakkailta se vaan vaatisi vähän pitkäjänteisyyttä toimitusaikoihin! :D Maalattiin lopulta tuo Uulan punamultakeittomaalilla, kun ei jaksettu parin litran takia ruveta keittämään eikä ajelemaan pitkin maakuntaa. Sävy on tuo italianpunainen. Ikkunanpielet maalattiin pellavaöljymaalilla.

  VastaaPoista